• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Türkiye'nin en geniş makine parkuru ile hizmet veren kuruluş.

Türkiye'nin en geniş makine parkuru ile hizmet veren kuruluş.

Türkiye'nin en geniş makine parkuru ile hizmet veren kuruluş.

07 Eylül 2023, 20:3022320

Son kullanıcıya hizmet veren ajans, matbaa, tabela vb. firmalar için en büyük yük makine parkuruna yapılacak olan yatırım olurken, firmaları bu yükten kurtaran Oluşum Dijital A.Ş., geniş makine parkuru ile Türkiye'de sektöründe ilkleri bünyesinde barındırmaya devam ediyor, yatırımları sürdürüyor.

Günlük 6500 m² dijital baskının yanısıra, CNC kesim, kompozit derz açma, lazer kesim ve son teknoloji UV Baskı makinaları ile reklam, matbaa, ajans gibi işletmelere hizmet veren Oluşum Dijital A.Ş., özellikle geniş makine parkuru ile dikkat çekiyor.

Baskı makinelerinden kesim makinelerine pek çok makine ile hizmet veren kuruluş, bu alanda ayaptığı yatırım ile 6500 m2 gibi bir dijital baskı yapabilme kabiliyetine erişti. Makine parkurunun maliyetine ve sürekli bakım gerektiren özelliklerine değinen Oluşum A.Ş. yetkilisi Salim Güneş, sorumlumluluklarından bahsetti. Firmaların her geçen gün yükselen rekabet ve her geçen gün artan makine parkuru maliyetleri nedeniyle zorlandıklarını aktaran Güneş, bu noktada yatırım yapmış ve baskı hizmeti veren firmalar tercih ediliyor. Ancak tercih edilebilmek için ürünü hızlı ve zamanında teslim etmek gerekir, bunu yapabilmek için ise güçlü bir makine parkuruna ihtiyaç duyulmaktarıdır' dedi.

Pek çok baskı ve kesim yapan makineye sahip oldularının altını çizen Güneş, pahalı ve sürekli gider oluşturan bu tür yatırımlar yerine merkezi üğretim yapan firmaların tercih edilmesinin doğru olacağını söyledi.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp