• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Salim GÜNEŞ ''Güvenin olmadığı yerde başarı olmaz''

Salim GÜNEŞ ''Güvenin olmadığı yerde başarı olmaz''

Salim GÜNEŞ ''Güvenin olmadığı yerde başarı olmaz''

07 Eylül 2023, 20:2416500

Sektörün önemli yayınlarndan biri olan SingGraphic dergisine roportaj veren Oluşum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salim Güneş, çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2012’den bu yana Antalya’da reklam, matbaa ve ajansların reklam ihtiyaçlarına yanıt veren Oluşum Dijital, reklama dair her türlü ürün ve hizmeti, uygun fiyat, kaliteli, çağdaş üretim ve yüksek standartlarda, tek çatı altında sunuyor. Sunduğu hizmetler hakkında bilgi almak üzere firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Salim Güneş ile görüştük.

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Açıkhava reklam sektöründeki geçmişinizi öğrenebilir miyiz?

2002 yılında Konya’da reklam sektörü ile tanıştım ve bu sektörü sevmemle birlikte, imalatından montajına her alanında bilgi sahibi oldum. Bu süreçte sektörün bana kattıklarının yanında reklam işinin dinamiklerini, etkenlerini, müşterilerin beklenti ve sektörün eksiklerini gözlemleme imkânım oldu. 2012 yılına gelindiğinde, tüm bu bilgi birikim ve tecrübemizle sadece reklamcı, matbaa ve ajanslara hizmet verecek olan OLUŞUM REKLAM BASKI A.Ş. firmamızı Antalya ilimizde kurarak faaliyete geçirdik.

Firmanız ve faaliyet alanlarınız hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?

Firmamız sadece reklamcı, matbaa ve ajanslara hizmet vermekte olup çözüm ortaklarımızın; reklama dair her türlü ürün ve hizmeti, uygun fiyat, kaliteli, çağdaş üretim ve yüksek standartlarda, tek çatı altında zamanında teslim alabilmelerine imkân sağlamaktadır. 6500m2’lik günlük üretim kapasitemiz ile bölgemizde lider konumda bulunmaktayız. Baskı hizmetimiz 24 saatte teslim esasına göre olup diğer üretimlerimiz mümkün olan en kısa zamanda çıkartılmaktadır. Bunun sağlanabiliyor olması son teknoloji profesyonel makine parkuru ve alanında yetişmiş personele yaptığımız yatırımlarla olmuştur.

Sektöre sunduğunuz hizmetler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Dış mekan solvent baskı ve reklam tabelaları, cephe kaplama uygulama ürünleri, şehir reklam alanları için, megalight, billboard, raket uygulama ve baskıları, branda, çadır ve balon sektörünün baskıları, her türlü ışıklı ışıksız kutu harf imalatlarının yanı sıra; fuar merkezleri, kongre salonları, havaalanları eğitim ve sağlık kurumları, tanıtım ve organizasyonlar gibi ihtiyaçlara yönelik iç mekan baskılar, plaka ürünler ve sert zemin baskıları, lightbox, display baskı ürünleri ve sayamadığımız birçok üretim ve hizmet alanımız vardır.

Parkurunuzda hangi makineler var?

Dış mekan solvent 320cm ve 500cm’lik baskı makinelerimiz, iç mekan ekosolvent baskı ve bas&kes makinelerimiz, flatbed ve rulo UV baskı makinelerimiz, tekstil baskı ve fikse makinelerimiz, laminasyon makinelerimiz, tekstil işleme makinelerimiz, CNC router ve lazer işleme tezgahlarımız, ebatlama ve derzleme makinemiz, vakum harf imalat makinemiz, kutu harf büküm ve kaynak işleme makinelerimiz, lazer kaynak ve puntolama makinelerimiz, metal lazer makinemiz imalat atölyemiz ile reklam sektörünün ihtiyaç duyduğu her alanda varız.

Hizmet verdiğiniz müşterilerinizden referans verebilir misiniz?

Doğudan batıya, kuzeyden güneye ülkemizin her köşesinden reklam sektörünün en büyüğünden küçüğüne 1500’ü aşkın müşteri portföyümüz ile birlikte tüm reklam firmalarına hizmet üretmekteyiz. İnanıyor ve iddia ediyoruz ki; bulunduğunuz herhangi bir bölgenin yüzde yetmiş oranında herhangi bir reklamcısına gitseniz firmamız için referans olacaktır. Bu iddiamızı çözüm ortaklarımız ile kurduğumuz birlikte çalışma, birlikte başarma, birlikte kazanma iradesi ve karşılıklı güvene dayanarak dillendiriyoruz.

Müşterilerinizin Oluşum Baskı Teknolojileri’ni tercih etme nedeni nedir?

Firmamız kendi alanında, diğer sektörlere de örnek teşkil edecek çok önemli bir misyon üstlenmiştir. Müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız çok iyi bilirler ve güvenirler ki; Oluşum Baskı Teknolojileri A.Ş. bedeli ne olursa olsun asla son kullanıcı ile çalışmaz. Bayilerinin çözüm ortaklarının ve reklamcının hakkını, yani sektörünü ve sektörünün emekçisi firmaları daima korur. Günübirlik kazançlar yerine hep beraber kazanmayı, kazanarak büyümeyi hedefler. Yegane misyonu budur. Bunu bilen ve anlayan çözüm ortağı müşterilerimiz bu irademizin karşılığını, bizi tercih ederek taçlandırmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı hangi bölgelere ağırlık olarak hizmet veriyorsunuz?

Akdeniz bölgesi başta olmak üzere ülkemizin her köşesine hizmet vermekteyiz. Ulusal kargo firmaları ile yaptığımız avantajlı anlaşmalar ile en uzak noktalara, yerel kargolarımız ile de yakın noktalara günlük sevkiyatlarımız çıkmaktadır. Önümüzdeki yıllık planlarımızda ülkemizin ana merkezi konumunda bulunan şehirlere de baskı merkezi parkurumuzu kurarak daha hızlı ve rekabetçi fiyatlar ile hizmet vermeye devam edeceğiz.

Yılın ilk üççeyreğine dair değerlendirmenizi alabilir miyiz?

Bu süreçte yeni yatırımlarınız yeni projeleriniz oldu mu? Yılın başında karşılaştığımız belirsizlikler ve döviz kurundaki yükselmeler, ithalata dayalı hammadde ağırlıklı çalışan sektörümüzü oldukça etkilemiştir. Ancak kurduğumuz sistem ve misyonumuza olan bağlılığımız sayesinde firmamız ve birlikte çalıştığımız çözüm ortaklarımız krizi fırsata çevirmeyi bilmiştir. Bu süreçte yatırımlarımız ve istihdamımızı hız kesmeden arttırarak kriz söylemine takılmadan yolumuza devam ettik. Birçok makinemizi yenilediğimiz gibi, kutu harf imalat bölümümüzde son teknoloji makineleri de parkurumuza ilave ettik. Ayrıca bu yılı bitirmeden alanının en iyisi olan krom lazer işleme makinelerimiz de parkurumuza ilave olacaklar.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız veya eklemek istediğiniz bir konu var mı?

Hayatta gelmek istediğiniz yere ulaşma şansınız, karşılaştığınız engellere verdiğiniz tepkilere bağlıdır. Ya vazgeçeceksiniz ya da denemeye devam edeceksiniz. Sizin verdiğiniz karar, geleceğinizi şekillendirir. Güvenilirlik ilkesinden asla vazgeçmeyin, güvenin olmadığı yerde başarı olmaz, başarının olmadığı yerde kazanç ve kar olmaz. Unutmayın: coşku zekâdan daha önemlidir, büyük başarılar coşkuyu takip eder…

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp